ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχει απόθεμα των προϊόντων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε με email για το πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας.
Επίσης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Μέσω τηλεφώνου: +30 22530-23868 / 22530-22826 / 698 4988228

Μέσω e-mail: info@mdsfashion.gr

Διεύθυνση φυσικού καταστήματος: MDS fashion, Καλλονή, ΤΚ 81107 Λέσβος

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες ανω των 49€ και 1,5€ για παραγγελίες κάτω των 49€.

 

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι  εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

 

ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

 

Το MDSfashion δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει είναι λανθασμένη. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία αποστολής που έχετε δηλώσει και αν παρατηρήσετε κάποιο λάθος ενώ έχετε ήδη δώσει την παραγγελία σας, επικοινωνήστε άμεσα με το MDSfashion.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το MDSfashion δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

Συχνά πραγματοποιούμε προσφορές και ειδικές εκπτώσεις, για τα μέλη μας, Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας έτσι ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ.

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ' αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 - EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά από έγγραφη ενημέρωση που θα μας αποστείλει στο e-mail: info@mdsfashion.gr, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.