ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος του MDSfashion δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος της επιστροφής.


Στην περίπτωση επιστροφής συμπληρώνετε και αποστείλετε το ειδικό "Έντυπο Επιστροφής" μαζί με την απόδειξη λιανικής.

 

Στο "Έντυπο Επιστροφής" σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

 

  1.     Αντικατάσταση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας.  Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προτείνοντας τις εναλλακτικές 2, 3.
  2.     Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δώσετε. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  3.     Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο MDSfashion προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  4.    Δωρεάν η πρώτη αλλαγή για παραγγελίες άνω των 49€. H επιστροφή των προιόντων για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων αποκλειστικά με ΕΛΤΑ courier

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια/ετικέτες κτλ).

 

Μπορείτε να επιστρέψτε το δέμα με μεταφορέα της επιλογής σας. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στη δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Για το λόγο αυτό βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά, δεν μπορούν να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους και έχουν σταλεί στην σωστή διεύθυνση.

 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν μόνο με άλλο είδος ή μέγεθος της ίδιας σεζόν.

Τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, και τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

 

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Επιστροφές μπορείτε να κάνετε με την απόδειξη η την κάρτα αλλαγής και στα φυσικά καταστήματα μας

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ.

 

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ' αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 - EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά από έγγραφη ενημέρωση που θα μας αποσταλεί στο e-mail: info@mdsfashion.gr, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.